babagan awake dhewebabagan awake dhewe

Shenzhen Xiangnan High-Tech Purification Equipment Co., Ltd. didegake ing taun 2002 lan duwe pengalaman luwih saka 18 taun ing ngembangake lan nggawe solusi udara resik sing lestari.Perusahaan iki uga duwe tim insinyur profesional sing spesialis ing riset, ngrancang, lan mbangun peralatan kamar resik lan proyek HVAC.

Babagan FAF

  • 01

    Sajarah & Kaluwihan

    Didegaké: 2002(Shenzhen, China)
    Area pabrik: >5000㎡
    Kualifikasi: SGS, CE, ISO 16890
  • 02

    Nilai

    Dadi perusahaan sing tanggung jawab sosial, entuk manfaat kanggo produk manungsa, ngresiki hawa lan terus nambah lingkungan urip.
  • 03

    Area Bisnis

    Farmasi Gmp, medis rumah sakit, tampilan fotoelektrik, manufaktur chip, manufaktur mobil, industri kimia, kebersihan panganan, pertanian pertanian, bioteknologi, mesin presisi, aerospace.
  • 04

    Mitra Koperasi

    Huawei, foxconn, csot, volkswagen, johnson & johnson pharmaceutical, grup aerospace russian.

PRODUK

  • Filter Udara
  • Filtrasi Kimia Polusi Gas
  • Filtrasi Bersih Kelas Medis
  • Peralatan Purifikasi
  • Filter mbusak Semprotan uyah

APLIKASI

  • Pengisian aseptik

    Isi aseptik nggunakake saringan sing tundhuk karo agen pembersih, suhu lan standar kanggo nglindhungi produk lan wong.

  • Kamar Operasi Super resik

    Kamar operasi sing resik banget nyuda risiko infeksi, lan sistem ventilasi nduweni peran penting kanggo njamin safety pasien sajrone operasi.

  • Pusat Data

    Filter udara digunakake ing pusat data kanggo nangkep partikel apa wae sing bisa dadi udhara nalika proses recirculation lan redistribusi hawa adhem.

  • app3
  • aap2
  • app1

NAKONI, NYELIDIKI

  • pan8
  • pan4
  • pan5
  • pan6
  • pan7
  • index_logo12
  • index_logo
\